Over ons

Ritmundo logo LR

 

 

 

Stichting Ritmundo heeft als cultuuraanjager tot doel evenementen en nieuwe initiatieven te ontwikkelen op het gebied van populaire muziek.

 

STAN_Rijven_uitsnede 

Stan Rijven (artistiek leider) is naast muziekpublicist, dj, programmamaker en cultuur aanjager. Sinds 1971 actief als dj, vanaf 1979 als popkriticus (o.a. Trouw). Hij pionierde in de opkomst van wereldmuziek middels publicaties (de tijdschriften Afrika, Beyond), tv-documentaires (AVRO, NPS) en radio-programma’s (RVU, VPRO).


Hij stond aan de wieg van het PAN (Pop Archief Nederland), IASPM (International Association for the Study of Popular Music) en World Music Forum NL.
Rijven is een veel gevraagd spreker en gastdocent op conservatoria en universiteiten.

Uitgebreide bio Stan Rijven (pdf)  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Sonja Heimann (zakelijk leider) is producent, programmamaker, communicatie-adviseur.  Aan de Universiteit van Amsterdam studeerde zij Semitische taal- en letterkunde en  studeerde in 1991 af als Communicatiewetenschapper. Specialisatie culturele media / populaire cultuur. Zij heeft ruime ervaring op het gebied van marketingcommunicatie voor de podiumkunsten, met name muziek-, publieke omroep-  en filmwereld. Zij is gespecialiseerd in de ontwikkeling van vernieuwende culturele initiatieven en kennisplatforms. Zij is adviseur en begeleid creatieven en veranderingstrajecten. 
sonjaheimann.nl

 

>>Ga naar pagina met  meer informatie over de organisatie